Snelle service van een slotenmaker bij nood

Voordeur van woning

Een slotenmaker kan u met sterk uiteenlopende klussen in huis van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe sloten op ramen en deuren, het installeren van een alarminstallatie, het maken van een risicoanalyse van uw woning, enzovoorts. Ook zijn er verschillende noodsituaties waarbij slotenmakers u een snelle service kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan een buitensluiting, waarbij u zo snel mogelijk naar binnen wil kunnen. Een slotenmaker kan de deur van uw woning zonder verdere schade aan te richten voor u openen in zo’n geval. Veel slotenmakers bieden een spoedservice aan, die 24-uur per dag en 7 dagen per week in te schakelen is.

Tip: schakel de spoedservice alleen in noodsituaties in! Vaak zitten er extra kosten aan deze spoedservice verbonden. Het is zonde om deze kosten te moeten betalen voor het plaatsen van nieuwe sloten of het installeren van een alarmsysteem.

Hulp van de spoedservice bij buitensluitingen

Hoewel u hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u zichzelf per ongeluk hebben buitengesloten uit uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het dichttrekken van de deur, terwijl de sleutel nog in huis ligt. Ook het verlies van uw sleutel onderweg, vorstschade of het afbreken van de sleutel kunnen de oorzaak van een buitensluiting zijn. Het is in zo’n geval sterk af te raden om het slot zelf te openen. Althans, een poging tot te doen! In het merendeel van de gevallen zal het slot namelijk niet te openen zijn. Integendeel, vaak raakt het slot beschadigd wanneer mensen deze zelf proberen te openen. Een spoedservice staat normaliter binnen een half uur op de stoep om hulp te bieden.

Inbraak in huis: inbraakschade laten herstellen

Een andere noodsituatie waarbij de hulp van de spoedservice van een slotenmaker wenselijk kan zijn, is een inbraak in huis. In veel gevallen zal er een ernstige inbraakschade aan uw woning zal ontstaan bij een inbraak. Denk aan een beschadigd kozijn, een geforceerd slot, een ingegooide ruit, enzovoorts. De spoedservice van een slotenmakerbedrijf kan de inbraakschade aan uw woning voor u herstellen. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen na een inbraak!

Maak voor het herstel van de inbraakschade voldoende foto’s. Deze heeft u nodig om de kosten voor het herstel van de inbraakschade vergoed te krijgen via uw verzekeringsmaatschappij.

Deel dit artikel op Social Media:

Comments

comments