Een kapot slot na inbraak laten repareren

Reparatie van deursloten

Heeft u te maken gehad met een inbraak in uw woning? Dit is vanzelfsprekend erg vervelend, zeker wanneer hierbij een gevaarlijke situatie is ontstaan of als er waardevolle/dierbare voorwerpen uit uw woning zijn meegenomen. Vaak wordt er bij een inbraak geprobeerd om uw deur met veel geweld open te breken, met alle gevolgen van dien. Wanneer het slot van uw woning kapot is gegaan bij de inbraak, kan een slotenmaker u helpen bij het repareren hiervan.

Zelf een slot repareren wordt sterk afgeraden, omdat het slot hierbij verder beschadigd kan raken. Sloten zijn zeer complexe systemen, waarbij u al snel meer schade aanricht! Prik bijvoorbeeld nooit met een haarspeld, een schroevendraaier, etc. in het slot om deze te repareren. Hierbij kan het slot blijvend beschadigd raken.

Sloten laten vervangen

Een slot laten repareren door een slotenmaker is de snelste manier om van de schade aan uw sloten af te komen. Mocht een slotenmaker vaststellen dat het repareren van het slot geen zin meer heeft, dan kunt u het volledige slot laten vervangen. Een slotenmaker kan u hier vaak direct bij helpen, zodat u de deur van uw woning veilig af kunt sluiten. Daarbij kan een slotenmaker u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft als uw slot vervangen moet worden.

Slot repareren in andere situaties

Niet alleen bij een inbraak kan het laten repareren van uw slot noodzakelijk zijn. Dit geldt bijvoorbeeld ook als u zichzelf heeft buitengesloten en geen sleutel heeft. Een slotenmaker kan het slot van uw woning vaak binnen no-time voor u openen, zonder dat u een ruitje hoeft in te tikken. De meeste slotenmaker bieden zelfs een 24/7 slotenservice aan, zodat zij u ook buiten de vaste werktijden om nog kunnen voorzien van de nodige hulp. Denk bijvoorbeeld aan ook vorstschade aan uw slot op een winterse dag! [-X-]

Deel dit artikel op Social Media:

Comments

comments